Πως να φορέσεις σωστά Boat Shoes!

Πως να φορέσεις σωστά Boat Shoes!

Το είδος αυτoύ του παπουτσιού, όπως, λέει και το όνομα του έχει να κάνει με βάρκες (boat). Ξεκίνησε ως πολύ καλή επιλογή για ναύτες που εργάζονταν στα καράβια. Με τον καιρό, όμως, απλώθηκε η φήμη του και έφτασε σήμερα να είναι ένα από τα πιο ωραία κλασικά παπούτσια για το καλοκαίρι! Επειδή, λοιπόν, ο καιρός αρχίσει να ζεσταίνει και πλησιάζει καλοκαίρι σιγά σιγά, είναι καλή ώρα να δούμε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να φοράμε Boat Shoes, ώστε να αναδεικνύουμε την ομορφιά και το Style τους!

Συμβουλές για να φορέσεις σωστά καλοκαιρινά Boat Shoes

1)Πρώτη επαφή

Μπορεί να φανεί ότι είναι δύσκολο σαν παπούτσι στην αρχή. Ίσως να μην το αισθάνεσαι πολύ άνετο και ίσως και κουραστικό. Το δέρμα τους πρέπει να είναι αρκετά σκληρό για να κρατήσει το σχήμα του, αλλά ταυτόχρονα αρκετά μαλακό για να περπατάς. Για να το πετύχεις αυτό, η καλύτερη λύση είναι να τα βρέξει και να τα φορέσεις! Μην σε προβληματίζει αυτό, απλά κάνε το και θα με θυμηθείς. Εξάλλου, ο ρόλος τους ήταν βρέχονται, επομένως θα το αντέξουν. Βέβαια, αν δεν θες να το κάνεις αυτό, μπορείς να τα φορέσεις και να τα ανοίξεις με το κλασικό τρόπο περπατώντας απλά. Απλά, για να μην σου είναι πολύ άβολα, μπορείς να βάλεις ένα λεπτό ζευγάρι καλτσάκια που δεν θα φαίνονται.

2)Δέσιμο

Μπορεί να είναι όμορφα έτσι και αλλιώς, αλλά αν θες να τα αναδείξεις, φρόντισε να δέσεις με σωστά! Για να σε βοηθήσω με αυτό, παρακάτω υπάρχει ένα βίντεο με μια καλή τεχνική που θα τους πηγαίνει πολύ!

Επιπλέον, μια κοινή τακτική που θα τους δώσει έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο είναι να τους αλλάξεις χρώμα στα κορδόνια.

3)Καθημερινό ντύσιμο

Τα Boat Shoes ενδείκνυνται για καθημερινό ντύσιμο. Με κορδόνι γύρω γύρω είναι πολύ καλά για να δώσουν μια πιο χαλαρή νότα στο ντύσιμό σου και αυτή που επιθυμείς για την χαλάρωση του καλοκαιριού. Ένα ζευγάρι καφέ παπούτσια θα μπορούσε να συνδυαστεί πολύ επιτυχημένα με ένα ανοιχτόχρωμο polo μπλουζάκι, ανεξαρτήτου χρώματος και ένα ανοιχτόχρωμο shorts. Αν πάλι, το στιλ σου δεν είναι για shorts, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να τα φορέσεις με ένα παντελόνι διπλωμένο μέχρι τον αστράγαλο, για να δείξεις την πιο χαλαρή πλευρά τους.

4)Επίσημο ντύσιμο

Αν και κάποιοι ίσως να διαφωνήσουν, τα Boat Shoes μπορούν άνετα να φορεθούν και σε πιο επίσημα look. O πρώτος κανόνας είναι να μείνεις στα σκούρα χρώματα! Το μαύρο είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Επίσης φρόντισε να είναι ίδιο χρώμα τα κορδόνια με το χρώμα του παπουτσιού, Δεν χρειάζεσαι κάτι που να κάνει αντίθεση, δεν θα εμπνέει αέρα επισημότητας. Ο ιδανικός συνδυασμός θα ήταν ένα σκουρόχρωμο παντελόνι και ένα απλό πουκάμισο. Αυτά θα σου σώσουν το «έξυπνο στυλ» που όλοι μας αναζητούμε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο