Πως να συνδυάσω τα χρωματιστά ρούχα μου;

Πως να συνδυάσω τα χρωματιστά ρούχα μου;

Δε φοράς χρωματιστά ρούχα είναι επειδή δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις; Βρε εδώ, μερικούς εύκολους τρόπους και ιδέες για να μη σε χαρακτηρίσουν ποτέ κιτς!

Πριν αγχωθείς και πας στη ντουλάπα σου για να βάλεις το μαύρο πουλόβερ με το μαύρο αντρικό τζιν σου, να σου πω ότι όλοι οι άντρες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και οι γυναίκες συμπάσχουν μαζί σου.

Για καλή σου τύχη όμως, το ανδρικό ντύσιμο είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από το γυναικείο.

Ποια χρώματα μπορούν να φορεθούν μαζί;

troxos-vasikwn-xrwmatwn

Φυσικά δε γίνεται να θυμάσαι ποια χρώματα ταιριάζουν και ποια όχι, ούτε τον κάθε πιθανό συνδυασμό!

Οι περισσότεροι λοιπόν, σε αυτή την ερώτηση θα σου που να κοιτάξεις τον τροχό των βασικών χρωμάτων. Όπως θα καταλάβεις κοιτάζοντας τη φωτογραφία, ο τροχός έχει 12 χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τα συνδυάσεις με πάνω από 60 διαφορετικούς τρόπους!

Το να κάτσεις τώρα να σκεφτείς ποιοι από τους 60 τρόπους είναι οι σωστοί και ποιοι οι λάθος είναι χρονοβόρο και κουραστικό. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν;

Ουδέτερα χρώματα

oudetera-xrwmata-ntusimo

Τα ουδέτερα χρώματα είναι εκείνα που πηγαίνουν με όλες τις υπόλοιπες αποχρώσεις και ταιριάζουν τέλεια και μεταξύ τους. Είναι ιδανικά για να τα χρησιμοποιήσεις ως βάση του ντυσίματος σου. Τα χρώματα αυτά είναι το μαύρο, το άσπρο και το γκρι. Συμπληρωματικά είναι το σκούρο μπλε ή το navy, που είναι και πολύ της μόδας για το Χειμώνα του 2016, αλλά και το καφέ.

Θα παρατηρήσεις ότι τα 2 τελευταία χρώματα, που σου ανέφερα, δεν πηγαίνουν με όλες τις αποχρώσεις. Όμως, πηγαίνουν με τις περισσότερες και γι’ αυτό κατατάσσονται στην κατηγορία ουδέτερα.

Το κόλπο του συνδυασμού χρωμάτων στο αντρικό ντύσιμο!

antriko-ntusimo-xrwma

Τώρα που σου είπα ποια είναι τα ουδέτερα χρώματα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα έντονο χρώμα για κάθε σου εμφάνιση! Τι εννοώ;

Μπορείς να βάλεις μια κόκκινη μπλούζα, ένα γκρι σακάκι και μαύρο τζιν παντελόνι. Μπορείς επίσης να φορέσεις άσπρο πουκάμισο,χακί παντελόνι και πετρόλ σακάκι.

Δίνοντας βαρύτητα σε ένα χρώμα κάθε φορά το κάνεις να ξεχωρίζει και δημιουργείς απίστευτο στυλ, είτε πρόκειται για το επίσημο ντύσιμό σου είτε για το καθημερινό.

Αυτό σημαίνει ότι δε μπορώ να φορέσω πολύχρωμα ρούχα;

poluxrwmia-ntusimo

Και τι γίνεται με τα καρό ανδρικά πουκάμισα; Ή τους συνδυασμούς μωβ με ροζ, που φοριούνται τόσο πολύ; Φυσικά και μπορείς να εφαρμόσεις το από πάνω κόλπο, περισσότερες από μία φορές.

sunduasw-xrwmatika-rouxa

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σε αυτή την περίπτωση είναι τα χρώματα που θα συνδυάσεις να είναι της ίδιας ομάδας! Για παράδειγμα μπλε ανοιχτό με σιέλ ή μουσταρδί με κίτρινο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο