Στους τρεις ειδικά διαμορφωμένους ορόφους του καταστήματος (300 τ.μ. συνολικά), θα βρείτε τις τελευταίες και πιο ενημερωμένες προτάσεις ανδρικής μόδας. Casual ή elegant, μοντέρνο ή πιο κλασικό; Όποιο και αν είναι το προσωπικό σας στυλ, στο κατάστημα MAN2MAN θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις ανδρικής μόδας : ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια, καθώς και επιλεγμένες συλλογές για το γαμπρό.

Τα στελέχη της MAN2MAN ωστόσο, δεν είναι νέα στο χώρο της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης. Αντιθέτως, βασικό στέλεχος της εταιρείας μας βρίσκεται στο χώρο της ανδρικής ένδυσης από το 1976, όπου και ίδρυσε την εταιρεία avanti στη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα). Τα επόμενα χρόνια η εν λόγω επωνυμία παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη στα πλαίσια της ελληνικής εγχώριας αγοράς και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Κύπρου, δημιουργώντας 5 εμπορικά καταστήματα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αλλά οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της εποχής, μας οδήγησαν στη δημιουργία της εταιρείας MAN2MAN. Μια εταιρεία που πορεύεται με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών και ακολουθεί πιστά τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της μόδας και έχει αποκτήσει φανατικούς και πιστούς πελάτες.

Στόχος της MAN2MAN είναι να συνεχίσει να κατέχει την προτίμηση των καταναλωτών για την ανδρική τους ένδυση και υπόδηση και να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή σε όλα της τα προϊόντα σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι έμπειροι πωλητές μας, ώστε ν’ αναδείξουν τη μοναδικότητα του τελικού καταναλωτή. Η MAN2MAN αντανακλά όλες τις φιλόδοξες προσδοκίες των πελατών της, οι οποίοι καταναλώνουν ένα μέρος του διαθέσιμου εισοδήματός τους προκειμένου ν’ αγοράσουν μοντέρνα ενδύματα και υποδήματα, χωρίς όμως να καταβάλλουν εκείνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε επωνυμίες μεγάλων σχεδιαστών.

Η MAN2MAN προσφέρει στο σύγχρονο άντρα τη μοναδικότητα της επιλογής ντυσίματος, καθώς διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία ανδρικών ενδυμάτων και υποδημάτων. Πάντα με σεβασμό στην παράδοση και στην ιστορία μας στο χώρο του ανδρικού ενδύματος και υποδήματος, φροντίζουμε να δημιουργούμε μόδα και σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής, να προσφέρουμε μια συνολική εικόνα ένδυσης και υπόδησης στους πελάτες μας, ανάλογα με το στυλ, την προσωπικότητα και το ρυθμό ζωής τους και να παρέχουμε πάντα τις καλύτερες προτάσεις.

Η εταιρεία MAN2MAN ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες (όχι τις ανάγκες) όλων των ανδρών, χαράζοντας μία επιτυχημένη πορεία σε οποιοδήποτε σημείο λειτουργεί σήμερα και οπουδήποτε πρόκειται να λειτουργήσει στο μέλλον. Έτσι, τα ενδύματα που φέρουν την ετικέτα MAN2MAN, ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, την ποιότητα των υφασμάτων και την άψογη εφαρμογή τους. Οι εξατομικευμένες ενδυματολογικές προτάσεις μας που δημιουργούν total look για κάθε περίσταση, σε συνδυασμό με την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής που χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας,  αντανακλούν τη φιλοσοφία της εταιρίας και μετατρέπουν την επίσκεψή σας στo MAN2MAN σε μία μοναδική εμπειρία shopping.

Έτσι, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τόσο το κατάστημα μας όσο και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες τάσεις της μόδας που σας δείχνουν τα προϊόντα μας, να γνωρίσετε τη φιλοξενία και την εξυπηρέτησή μας, να ντυθείτε εσείς και η οικογένειά σας καθώς και να αποφασίσετε για τα δώρα που θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας και στους φίλους σας. Εμείς θα φροντίσουμε να παραδοθούν όπου επιθυμείτε.

Όλα για την μόδα.

Αυθεντικότητα και μοναδικό style.

«Φορώντας ένα ένδυμα καθιερώνει μια στιγμή ή την ιστορία της ζωής του ατόμου»