Πως να βρεις το σωστό κοστούμι για εσένα!

Πως να βρεις το σωστό κοστούμι για εσένα!

Είναι αλήθεια πως ένα καλό κοστούμι μπορεί να αναδείξει το style ενός αρσενικού και να το κάνει να τραβάει τα βλέμματα. Προσφέρει, επίσης, κύρος και τραβάει τα βλέμματα των γυναικών.

Δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι φορές που όσο και αν ψάχνουμε, δεν μπορούμε να βρούμε ένα που να μας αρέσει και να μας ταιριάζει. Κάποια μπορεί να μας φαίνονται ωραία, αλλά μόλις τα φορέσουμε χαλάει ολόκληρη η φαντασίωση που είχαμε στο μυαλό μας.

Για να μην την ξαναπάθει κανείς μας έτσι, εδώ θα βρεις μερικά μυστικά για το πως να βρεις το κατάλληλο κουστούμι για εσένα!

Πως να επιλέξεις το κατάλληλο κοστούμι!

Για να κάνουμε σωστά την επιλογή, πρέπει να εξετάσουμε έναν έναν τους διάφορους σωματότυπους και να δούμε ποιο στιλ ταιριάζει στον καθένα από εμάς, καθώς επίσης και τι να κάνουμε με τα διάφορα αξεσουάρ.

1)Για πιο κοντούς

wraio koustoumi

Προσπάθησε να βρεις κάτι που οι γραμμές του να είναι κάθετες και όχι οριζόντιες. Μην φοβηθείς να πάρεις ένα παντελόνι αλαφρά πιο κοντό, αυτό θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι ψηλότερος. Το ίδιο και με το σακάκι. Μια ιδέα πιο κοντό, θα κάνει τα χέρια σου να φανούν πιο μακριά. Τέλος, προτίμησε ένα σακάκι που να έχει μυτερές και ανοιχτές άκρες πάνω για να φαίνονται μεγαλύτεροι οι ώμοι σου.

Μπορείς να αποφύγεις τη χρήση ζώνης, καθώς αυτό θα σε κάνει να φαίνεσαι κοντός.

2)Για ψηλούς

pshlos-antras

Το σακάκι με 2 κουμπιά είναι απαραίτητο και σου ταιριάζει καλύτερα και αν επιλέξεις ένα που θα έχει χαμηλά τα κουμπιά, θα φαίνεται πιο κοντό το σώμα σου και δεν θα μοιάζει δυσανάλογο. Επίσης, προσπάθησε να φαίνεται όσο το δυνατό λιγότερο το πουκάμισο σου κάτω από το μανίκι. Όσον αφορά το παντελόνι, πρέπει να είναι αρκετά μακρύ και φρόντισε να το συνοδεύεις πάντα με σωστή ζώνη που θα έχει το ίδιο χρώμα με τα παπούτσια σου.

Απέφυγε τις οριζόντιες γραμμές, θα σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλόλιγνος.

3)Για τους πιο εύσωμους

gri koustoumi

Μια λεπτή γραβάτα θα χανόταν πάνω σου, για αυτό διάλεξε μια πιο πλατιά. Απέφυγε τα χοντρά υφάσματα τόσο στο σακάκι, όσο και στο παντελόνι. Με αυτόν το τρόπο δεν θα φαίνεσαι πιο μεγαλόσωμος. Οι κάθετες γραμμές θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλός και  φαίνεται πως μοιράζεται καλύτερα το βάρος σου. Μπορείς να αποφύγεις την χρήση ζώνης και να επιλέξεις τις τιράντες εναλλακτική λύση.

Πάντως ότι και αν κάνεις, προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά σχέδια από τα ρούχα σου.

4)Για τους πιο αθλητικούς

Έχεις αφιερώσει χρόνο στο σώμα σου με την γυμναστική και αυτό πρέπει να το αναδείξεις. Το πρώτο που θα πρέπει να κοιτάξεις είναι να είναι καλό το κουστούμι στη μέση σου. Βρες ένα σακάκι που να ταιριάζει ακριβώς στην μέση σου και να έχει καλή εφαρμογή. Σκέψου σοβαρά να ράψεις ένα κουστούμι αντί να αγοράσεις ένα. Θα κάθεται πιο καλά πάνω σου και θα ταιριάζει ακριβώς με τους μύες και την διάπλαση σου.

Μη φορέσεις κάτι φαρδύ στο σώμα σου. Ο κορμός σου είναι ήδη αρκετά «ανοιχτός», οπότε δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο