5 Ανδρικά fashion tips για το πρώτο ραντεβού!

kalontimeno-zeugari

Κακά τα ψέματα, όταν βγαίνουμε για πρώτη φορά με κάποιο άτομο για να τσεκάρουμε αν μας ενδιαφέρει δε λέμε «ουάου, να κάποιος με φοβερό εσωτερικό κόσμο». Η πρώτη εντύπωση μετράει περισσότερο απ’ όσο (θέλουμε να) νομίζουμε. Δε λέω ότι χρειάζεται να είσαι ο Μίστερ Υφήλιος για να βρεις γυναίκα, καλό όμως είναι να εφαρμόσεις κάποιες συμβουλές και ορισμένα tips, που σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του γοητεία, όμως με φροντισμένη εμφάνιση αυτή η γοητεία είναι ακόμα πιο φανερή. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 5 βασικές συμβουλές ώστε να φροντίσετε ανάλογα την εμφάνισή σας και να κερδίσετε τις (πρώτες) εντυπώσεις!

1. Σωστή ισορροπία

 

Λοιπόν, κύριοι, ας ξεκινήσουμε με το ότι θέλετε να φαίνεστε πως έχετε κάνει προσπάθεια για ένα ωραίο λουκ, χωρίς όμως σε υπερβολικό βαθμό. Αν η εικόνα σας «φωνάζει» ότι έχετε προσπαθήσει υπερβολικά, η κοπέλα θα νιώσει ότι είστε απελπισμένος ή ότι πιθανότατα έχετε κάτι να κρύψετε. Πάρτε το λοιπόν χαλαρά: π.χ. μη σκάσετε μύτη με κάποιο κοστούμι, γιατί θα φαίνεται το λιγότερο γελοίο. Εκτός φυσικά αν πάτε κάπου που το επιβάλλει η περίσταση, αλλά και πάλι δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες περιστάσεις κατάλληλες για πρώτο ραντεβού…

2. Αποφύγετε τις πολύ «φευγάτες» επιλογές

Λευκό βαμβακερό μπλουζάκι BATTERY

 

Από την άλλη, ας μην το παρακάνουμε με τη χαλάρωση. Μην εμφανιστείτε για κανένα λόγο με μπλούζες που δείχνουν έντονα τη μάρκα πάνω, διότι αυτό δείχνει ψωνισμό ή σαν να κάνετε επίδειξη αυτού που φοράτε. Επιπλέον, μην έρθετε με μπλούζα με περίεργα σχέδια ή που γράφει κάποιο μήνυμα πάνω, όσο πιασάρικο κι αν φαίνεται. Αυτό δικαιολογείται μόνο στους μαθητές/φοιτητές, κι αυτό όχι πάντα. Κι εγώ έχω μια μπλούζα με κάτι αβοκάντο που χορεύουν, σίγουρα όμως δε θα τη διάλεγα για πρώτο ραντεβού. Προτιμήστε ένα εύκολο και διαχρονικό πάντα T-shirt.

3. Μην παραμελήσετε τα παπούτσια σας

 

Πολλοί τείνουν να παραμελούν ή να αγνοούν αυτό το κομμάτι του ντυσίματος τους, αλλά να θυμάστε πως εμείς οι γυναίκες κοιτάμε πάντα τα παπούτσια και θα κρίνουμε από εκεί αν πραγματικά φρόντισε κάποιος το λουκ του ή έκανε «ό,τι βλέπει η πεθερά». Αποφύγετε τα αθλητικά παπούτσια, εκτός κι αν είναι ένα στυλ που φοριέται ως πιο βραδινό, και αντ’ αυτού προτιμήστε ένα λίγο πιο επίσημο παπούτσι χωρίς όμως να το παρακάνετε.

4. Δώστε σημασία στην περιποίησή σας

Σχετική εικόνα

 

Ό,τι και να φορέσετε, δε θα δείξει πάνω σας αν δεν περιποιηθείτε πρώτα τον εαυτό σας. Όχι ότι πρέπει να το επισημάνουμε, όμως πρέπει να έχετε φροντίσει να κάνετε μπάνιο, να λούσετε τα μαλλιά σας και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μαλακτική, να ξυρίσετε ή να φροντίσετε τα γένια σας και να έχετε καθαρά, κομμένα νύχια. Το να εμφανιστεί κάποιος απεριποίητος είναι παραπάνω από αρκετό στο να ωθήσει κάθε γυναίκα να κάνει μεταβολή χωρίς επιστροφή.

5. Φροντίστε το στυλ να σας εκφράζει

 

Ό,τι και να διαλέξετε, φροντίστε να το φοράτε αντί να σας φοράει – με άλλα λόγια, φορέστε το με άνεση για να μπορέσετε να το υποστηρίξετε. Αν διαλέξετε κάτι που κανονικά δε φορούσατε ούτε με πιστόλι στον κρόταφο νομίζοντας πως έτσι δείχνετε πιο εντυπωσιακός, κάνετε μεγάλο λάθος. Η έλλειψη εξοικείωσής σας με το ρούχο, όχι μόνο θα βγάζει μάτι αλλά θα κάνει και άσχημη εντύπωση, διότι μια γυναίκα μπορεί να νομίζει ότι είστε «εκτός» και δεν ενδιαφέρεστε. Φροντίστε, με ό,τι και να φορέσετε, να είστε ο (καλύτερος) εαυτός σας!

Όπως βλέπετε, δεν είναι και κάτι τόσο δύσκολο, είναι όμως σίγουρα πολύ σημαντικό. Όποιος νομίζει πως μόνο οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους και κάνουν το καλύτερο για την εμφάνισή τους, είναι βαθιά νυχτωμένος. Οφείλετε να έχετε πάντα μια καλή εμφάνιση, από σεβασμό στους γύρω σας αλλά κυρίως στον εαυτό σας.

Πηγή: www.the-man.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο