36 Καλοκαιρινά ανδρικά παπούτσια 2017!

36 Καλοκαιρινά ανδρικά παπούτσια 2017!

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει ξεκινήσει επίσημα, αλλά σίγουρα έχει αρχίσει να πλησιάζει και αυτό το νιώθουμε και από την ζέστη που επικρατεί. Ήρθε η ώρα λοιπόν να βγεις στην αγορά και να ψωνίσεις τα καλοκαιρινά ρούχα και τα παπούτσια, που θα σε συντροφεύουν στις εξόδους σου.

Αν είσαι όμως από τους άντρες που ακολουθούν την μόδα και τα τελευταία trends της εποχής, τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να ψάξεις και πολύ, καθώς έχω φροντίσει να σου παρουσιάσω τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς σε καλοκαιρινά ανδρικά παπούτσια για το 2017.

Τι λες πάμε να δούμε casual shoes ανδρικά, αλλά και πιο βραδινά;

1)Νεανικές αντρικές εσπαντρίγιες 2017

Οι εσπαντρίγιες είναι τα πιο άνετα και δροσερά ανδρικά παπούτσια που μπορείς να αγοράσεις για το καλοκαίρι, καθώς είναι υφασμάτινες και μπορούν τα πόδια σου να αναπνέουν.

Μπορείς να βρεις διάφορα στυλ, τα οποία διαφοροποιούνται με βάση το κόψιμο που έχουν στο επάνω μέρος, αλλά και το σχεδιαστικό τους κομμάτι.

Όσο για τα χρώματα, μπορείς να επιλέξεις είτε μονόχρωμες εσπαντρίγιες είτε με περισσότερα χρώματα. Τα χρώματα που είναι πολύ στην μόδα για φέτος το καλοκαίρι είναι όπως ήδη βλέπουμε το μπλε σε διάφορες αποχρώσεις, το γκρι το ανοιχτό, αλλά και το καφέ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο