20 Προτάσεις για γαμπριάτικα κοστούμια 2017!

20 Προτάσεις για γαμπριάτικα κοστούμια 2017!

Μπορεί σε έναν γάμο ο άντρας να μην χρειάζεται πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα θα θέλει να τον θυμούνται όλοι για το κοστούμι που θα φοράει την ημέρα εκείνη.

Αν, λοιπόν, έχει έρθει και για εσένα η μεγάλη μέρα, τότε καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα κοστούμι που είναι σύμφωνο με τις τελευταίες τάσεις της μόδας για να μην περάσεις απαρατήρητος. Στο κάτω-κάτω δε θα έπρεπε να είναι μόνο η νύφη στο επίκεντρο μια τέτοια μέρα!

Ανδρικά Κοστούμια για τον γαμπρό 2016

Ανοιχτόχρωμα γαμπριάτικα κοστούμια 2016

 

Αν θα ήθελες να ξεφύγεις από το κλασικό μαύρο κοστούμι που χαρακτηρίζει πολλούς γαμπρούς, υπάρχουν αρκετές προτάσεις σε λευκά, ανοιχτό γκρι, ασημί αλλά και μπλε ηλεκτρίκ κοστούμια. Μπορεί το λευκό να μην σου φαίνεται ιδανικό χρώμα, όμως αν συνδυαστεί σωστά αποτελεί μια υπέροχη επιλογή.

Μπορείς να το συνδυάσεις με χρυσές, μπλε αλλά και μαύρες λεπτομέρειες και θα έχεις ένα μοναδικό σύνολο. Ένα κοστούμι που σίγουρα θα εντυπωσιάσει είναι σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση. Δε χρειάζεται να είναι όλο το κοστούμι σε αυτό το χρώμα. Μπορείς να επιλέξεις ένα σακάκι ή ένα παντελόνι σε μπλε χρώμα και να το συνδυάσεις με λευκές αποχρώσεις.

Σκουρόχρωμα γαμπριάτικα κοστούμια 2016

Αν είσαι λάτρης του κλασικού και δεν σου αρέσουν τα πολύχρωμα κοστούμια, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα πιο σκούρο κοστούμι σε μαύρο, γκρι ή σκούρο μπλε χρώμα. Βέβαια μπορείς να προσθέσεις μια μοντέρνα νότα στην εμφάνιση σου, προσθέτοντας ένα ροζ ή κόκκινο γιλέκο αλλά και μια γραβάτα σε πιο έντονο χρώμα.

Πηγή: www.the-man.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο