15+3 Μοντέρνα αντρικά πουκάμισα για το 2017!

15+3 Μοντέρνα αντρικά πουκάμισα για το 2017!

Το ντύσιμο είναι πολύ σημαντικό για όσους άντρες θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους έξοδο, για το μοναδικό τους στυλ αλλά και για την φινέτσα που τους διακρίνει. Φυσικά το πιο σημαντικό ρούχο που μπορείς να επιλέξεις για να δείχνεις στιλάτος είναι το πουκάμισο.

Είτε θέλεις ένα casual ντύσιμο είτε ένα πιο επίσημο, υπάρχουν τόσες εντυπωσιακές προτάσεις στην αγορά από μακρυμάνικα, αλλά και κοντομάνικα αντρικά πουκάμισα για το φετινό καλοκαίρι, που σίγουρα θα βρεις το στυλ που σου ταιριάζει.

Στις προτάσεις που ακολουθούν μπορείς να βρεις υπέροχα οικονομικά κομμάτια, τα οποία ακολουθούν όλες τις νέες τάσεις της μόδας για το ανδρικό ντύσιμο, βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πάντα πως η ποιότητα είναι ανάλογη με την τιμή!

Όμορφες προτάσεις σε αντρικά πουκάμισα για το 2017

galazio adriko poukamiso

Βέβαια, για όσους δεν τους αρέσουν τα πολλά σχέδια, μπορούν πάντα να επιλέξουν και κάποιο μονόχρωμο πουκάμισο το οποίο θα έχει διαφορετικό χρώμα στα μανίκια ή τον γιακά.

Η καλύτερη επιλογή όμως πιστεύω πως είναι ένα μονόχρωμο πουκάμισο σαν το μπλε το σκούροτο οποίο έχει διαφορετικό χρώμα κουμπιά και σχέδιο στο γύρισμα του μανικιού, για να κάνει αντίθεση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο