Τι δείχνει το χρώμα των ρούχων που φοράς!

Τι δείχνει το χρώμα των ρούχων που φοράς!

Το χρώμα των ρούχων μας είναι μέρος της μόδας και μπορούν να μας κάνουν να ξεχωρίσουμε για τις επιλογές και το εντυπωσιακό μας στυλ. Δεν είναι μόνο τα prints και το πόσο ποιοτικά είναι τα κομμάτια που επιλέγουμε, που συντελούν στο να έχεις ένα όμορφο outfit.

Προφανώς, είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζεις πως να συνδυάσεις τα χρώματα στο ντύσιμο σου, αλλά δείχνουν και πράγματα για τον χαρακτήρα και τη διάθεση που έχουμε εκείνη τη στιγμή που τα φοράμε, ενώ επηρεάζουν και το πως μας βλέπουν οι άλλοι με τα υποσυνείδητα μηνύματα που τους περνάμε.

Για παράδειγμα, δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλα τα fast food χρησιμοποιούν το κόκκινο, το πορτοκαλί, ή το κίτρινο χρώμα, για να προσελκύσουν τους πελάτες τους και να τους προσφέρουν έναν πιο ευχάριστο χώρο. Τι μπορεί όμως να δείχνει το κάθε χρώμα;

Τι δηλώνει το χρώμα των ρούχων που φοράμε!

1)Κόκκινα ρούχα

Το κόκκινο χρώμα βγάζει μια σεξοuαλική ενέργεια, συμβολίζει την κυριαρχία, την δύναμη, την αποφασιστικότητα, το πάθος και τον ενθουσιασμό, ενώ φυσικά δείχνει ότι επιζητούμε την προσοχή.

2)Ροζ ρούχα

Το ροζ είναι ένα χρώμα που μας ηρεμεί, ενώ δείχνει ότι είμαστε συμπονετικοί, αισιόδοξοι, πιστοί, αλλά και φιλικοί προς τους γύρω μας.

3)Πορτοκαλί ρούχα

Το πορτοκαλί συμβολίζει την τόλμη, την φιλικότητα, την ζεστασιά και την ευτυχία, ενώ περνάει το μήνυμα ότι είμαστε θαρραλέοι, επιτυχημένοι και άνθρωποι γεμάτοι ενθουσιασμό.

4)Καφέ ρούχα

Το καφέ τώρα μας κάνει να δείχνουμε πιο προσιτοί, σταθεροί στις απόψεις μας και αξιόπιστοι στους άλλους. Επειδή όμως είναι ένα χρώμα που συμβολίζει την χαλαρή διάθεση, είναι ιδανικό για τις casual εμφανίσεις μας.

5)Κίτρινα ρούχα

Το κίτρινο είναι από τα πιο φωτεινές επιλογές της χρωματικής παλέτας που μπορείς να κάνεις. Μας κάνει να δείχνουμε αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις, με χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και με αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, περνάει το μήνυμα ότι είμαστε αγχώδεις άνθρωποι που βρίσκονται διαρκώς σε εγρήγορση και αρκετά επικοινωνιακοί και ευφυείς.

6)Πράσινα ρούχα

Εδώ τώρα έχουμε ένα χαλαρό χρώμα, που χαρακτηρίζει τη ζωτικότητα, την αρμονία, τη συμπόνια, την ευημερία και την αφθονία, ενώ προσδίδει κύρος στην εμφάνιση μας.

7)Μπλε ρούχα

Το μπλε συμβολίζει την γνώση, τον σεβασμό, την ευτυχία, την ηρεμία, την πίστη, την ακεραιότητα την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Επιπρόσθετα, μας δείχνει πιο σοβαρούς, αλλά και κοινωνικούς, που φροντίζουν τους γύρω τους, αλλά και πιο αξιόπιστους.

8)Μωβ ρούχα

Το μωβ μας κάνει να δείχνουμε αξιοπρεπείς, ισχυροί, με πάθος, με όραμα, με φαντασία και με αγάπη για την πολυτέλεια. Επίσης, μας κάνει πιο σεβαστούς και πνευματώδεις στα μάτια των άλλων.

9)Χρυσά και ασημί ρούχα

Προφανώς και τα δύο αυτά χρώματα συμβολίζουν την πολυτέλεια και το ακριβό γούστο, αλλά και τη σοφία και το γόητρο.

10)Μαύρα ρούχα

Το μαύρο είναι το αγαπημένο χρώμα όλων μας. Δείχνει την κομψότητα, την αξιοπρέπεια και την εξουσία. Όσοι το χρησιμοποιούν συχνά δείχνουν πιο εκλεπτυσμένοι, σαγηνευτικοί και μυστηριώδεις.

11)Γκρι ρούχα

Το γκρι είναι ένα χρώμα που μας κάνει να δείχνουμε πιο έξυπνοι και εκλεπτυσμένοι, ενώ περνάει το μήνυμα ότι είμαστε άξιοι εμπιστοσύνης και πολύ αποτελεσματικοί στις πράξεις μας.

12)Λευκά ρούχα

Το λευκό όπως και το μαύρο, δείχνει το status μας, ενώ επίσης, συμβολίζει και την αρετή, τη γονιμότητα, την καθαριότητα, αλλά και την ευημερία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο