Πώς να φορέσεις ένα μπλε κοστούμι σε κάθε περίσταση!

Άνδρες με μπλε κοστούμια

Ένα μπλε κοστούμι μπορεί να δείχνει άκρως νεανικό και μοντέρνο, μιας και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, όπως είναι το κλασικό μαύρο, που είναι από τις πρώτες επιλογές όλων των ανδρών.

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, το μπλε θεωρείται πιο ευέλικτο χρώμα, καθώς υπάρχουν πολλές αποχρώσεις για να επιλέξεις, από τις πιο σκούρες για λίγο μεγαλύτερες ηλικίες και πιο επίσημες περιστάσεις μέχρι και τις πιο έντονες, για τις μικρότερες ηλικίες που θέλουν να ακολουθούν πιστά την μόδα.

Το σημαντικότερο είναι να επιλέξεις την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα τόσο στον τόνο του δέρματος σου όσο και στα χαρακτηριστικά σου.

Ακόμη όμως και αν δεν ήταν μέσα στα trends του 2016, θα εξακολουθούσε να είναι μια ασφαλής επιλογή, ώστε να δείχνεις πάντα εντυπωσιακός, αρκεί βέβαια να το φοράς κατάλληλα για την κάθε περίσταση!

Συμβουλές για να φορέσεις ένα μπλε κοστούμι ανάλογα με την περίσταση!

1)Ανδρικό ντύσιμο για Casual περιστάσεις

Για τις πιο casual εμφανίσεις σου, μπορείς να επιλέξεις ένα μπλε σακάκι και να το συνδυάσεις με παστέλ χρώματα ή και πάλι με το μπλε για να έχεις ένα ναυτικό στυλ, το οποίο είναι και στην μόδα για το 2016.

Επίσης και το λευκό χρώμα σε πουκάμισο ή polo μπλουζάκι είναι μια σταθερή αξία. Για να δώσεις περισσότερη ένταση μπορείς να χρησιμοποιήσεις αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, ενώ τα προτιμότερα παπούτσια για να ολοκληρώσεις το look σου είναι τα sneakers και κατά προτίμηση σε κλασικά χρώματα χωρίς σχέδια, όπως είναι και πάλι το λευκό.

2)Ανδρικό ντύσιμο για επαγγελματική εμφάνιση

Ακόμη και στην εταιρεία που δουλεύεις μην διστάσεις να φορέσεις ένα μπλε κοστούμι. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι να επιλέξεις μια σκούρα απόχρωση και από μέσα να βάλεις ένα λευκό πουκάμισο και μια φωτεινή γραβάτα. Βέβαια, μπορείς να πειραματιστείς και με φωτεινότερες μπλε αποχρώσεις, αρκεί όμως να μην κάνεις υπερβολές στα accessories που θα χρησιμοποιήσεις. Τα ιδανικότερα παπούτσια σε αυτή την περίπτωση είναι σε σκούρο καφέ χρώμα, ενώ όσον αφορά την γραβάτα, μπορείς να επιλέξεις μία σε πράσινο ή ακόμη και κόκκινο χρώμα.

3)Ανδρικό ντύσιμο για βραδινές εξόδους

Εδώ τώρα και πάλι ένα σκούρο μπλε θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή ή εναλλακτικά ένα γκρι μπλε, το οποίο όμως δεν θα είναι πολύ έντονο. Όσο για το πουκάμισο, μπορείς να διαλέξεις ένα πιο ζωηρό χρώμα, για να έχεις μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να διαλέξεις ένα κοστούμι με κάποιο έντονο μοτίβο, φορώντας όμως ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και όχι κάποιο χρωματιστό.

4)Ανδρικό ντύσιμο για επίσημες περιστάσεις

Τέλος, για τις πιο επίσημες περιστάσεις μπορείς να επιλέξεις ένα καρό κοστούμι σε όχι πολύ έντονο χρώμα και με λεπτές ρίγες, ώστε να μην δείχνει πολύ παλιακό. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα με κλασικό λευκό πουκάμισο και μία λεπτή γραβάτα ή παπιγιόν.

Τα παπούτσια σου τώρα, θα πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα με την ζώνη σου, ενώ αν θέλεις να ξεχωρίζεις για το στυλ σου θα πρέπει να φορέσεις ένα σταυρωτό σακάκι.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο