Πως θέλουν οι γυναίκες να ντύνεται ένας άντρας;

Πως θέλουν οι γυναίκες να ντύνεται ένας άντρας;

Θέλεις να εντυπωσιάσεις με το στυλ και την εμφάνιση σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο που θα άρεσε στις γυναίκες να ντύνεσαι;

Δες εδώ 5 χρήσιμες συμβουλές!

Γενικά οι γυναίκες είναι γνωστό ότι εντυπωσιάζονται από μια ωραία ανδρική στιλάτη εμφάνιση, χωρίς όμως να δίνουν και τεράστια σημασία στο αν έχεις φορέσει την τελευταία λέξη της μόδας.

Επειδή όμως οι περισσότεροι από εσάς κάπου το χάνουν το όλο θέμα, σας ετοίμασα πέντε πολύ εύκολους τρόπους για να εντυπωσιάσετε με το στυλ σας!

Τι αρέσει στις γυναίκες να φοράει ένας άντρας;

1)Να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση

adriko ntisimo simvoules

Τίποτε δεν είναι πιο ελκυστικό από έναν άντρα που νιώθει αυτοπεποίθηση και το δείχνει και με το ντύσιμο του. Ότι χειρότερο είναι να σε φοράνε τα ρούχα και όχι εσύ εκείνα.

Φυσικά δεν εννοώ το στυλ του κλασικού κάγκουρα που ότι και να του έρθει στο μυαλό θα το φορέσει, μόνο και μόνο επειδή πιστεύει ότι είναι αυτός και άλλος κανένας. Πάντα τα ρούχα σου και ο συνδυασμός τους να κυμαίνεται σε φυσιολογικά πλαίσια.

Και μην ξεχνάς ότι ένα νεανικό κούρεμα και ένα ζεστό χαμόγελο μπορούν να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την εμφάνιση σου.

2)Μην προσπαθείς πολύ με τα trends

tips adriko ntisimo aggouria.net

Το να θέλεις να ακολουθήσεις την μόδα μας βρίσκει σύμφωνες, το θέμα όμως είναι να μην δείχνεις ότι καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να φορέσεις κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι μοδάτο.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις το στυλ σου και απλά να προσθέτεις μερικές τάσεις της μόδας, όπως χρώματα ή σχέδια, ώστε να φαίνεται το σύνολο σου πιο φυσικό.

Δεν χρειάζεται να αλλάζεις κάθε 3 μήνες όλη σου την ντουλάπα, αλλά να έχεις μια ταυτότητα.

3)Μην υποτιμάς το κλασικό στυλ

klasiko styl ntisimatos

Το κλασικό στυλ είναι διαχρονικό και πίστεψε με το λατρεύουν όλες οι γυναίκες, ακόμη και οι πιο μοντέρνες.

Το μπλε σκούρο ή μαύρο σακάκι με ένα σκούρο πουλοβεράκι από μέσα, πάντα δίνει τύπο σε όλους τους άντρες. Οπότε απλά κράτα το στυλ σου όσο πιο απλό γίνεται!

4)Φόρεσε χρώμα αλλά με προσοχή

adrika rouxa simvoules

Ναι μας αρέσει το στυλ του Μαρκορά από τους δύο ξένους που ήταν πάντα μέσα στα μαύρα και γενικά σκούρα χρώματα, αλλά θα πρέπει να μάθεις να πειραματίζεσαι και με πιο έντονα χρώματα.

Βέβαια παίζει ρόλο και το χρώμα των μαλλιών σου και του δέρματος σου. Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι όσο πιο σκούρα χαρακτηριστικά έχεις, τόσο πιο πολύ σου ταιριάζουν τα ανοιχτά χρώματα.

5)Συνέχισε να φοράς καλά jeans

adriko styl aggouria.net

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απίστευτα σημαντική όταν μιλάμε για το ντύσιμο και ένα πρόχειρο τζιν σίγουρα δεν βοηθάει την εμφάνιση σου.

Άρα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ξοδεύεις χρόνο στο να βρεις το ιδανικό για εσένα και να προσπαθείς να αποφύγεις τις υπερβολές που είναι κατά καιρούς στην μόδα. Αυτό που είναι πάντα in Fashion είναι σίγουρα το μαύρο jean και γενικά τα σκούρα χωρίς τρλά σκισίματα και ξεβάμματα.

Πηγή: www.the-man.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο